Ventilatie en loodgieters

Moet uw ventilatie worden vervangen of gereinigd? Ook daarvoor kunt u bij van Roij Installatietechniek terecht. Of het nu gaat om mechanische ventilatie of een WTW-unit, wij helpen u graag.

Meer informatie

Vervangen of reinigen van uw ventilatie

Heeft u een ventilatie die al ouder is dan 10 jaar, maakt deze veel lawaai en werkt deze niet meer optimaal? Dan is het verstandig om uw ventilatie te laten vervangen. Een goede ventilatie is belangrijk voor schone lucht en een prettig klimaat in uw huis.

Uw ventilatie moet goed onderhouden worden om deze optimaal te laten werken. Het is daarom verstandig om uw ventilatie in ieder geval eens in de 6 jaar te laten reinigen. Tijdens het reinigen van uw ventilatie worden de luchtkanalen schoongemaakt met speciale borstels en een stofzuiger. Daardoor worden de luchtkanalen weer vrij gemaakt van stof en vuil en kan de lucht goed geventileerd worden. Naast de luchtkanalen worden ook de ventilatie box en de ventielen gereinigd.

Prijsopgave aanvragen

Volledige verbouwing van uw badkamer, toilet of keuken?

Ondanks dat we bij van Roij Installatietechniek gespecialiseerd zijn in loodgieterswerkzaamheden, kunt u ook bij ons terecht wanneer er bouwkundige werkzaamheden nodig zijn. Vraag direct naar de mogelijkheden bij onze aannemer Jeffrey Schmitjes Timmerwerken & Onderhoud (06-24429565).

Prijsopgave aanvragen

Garantie op de werkzaamheden

Op onze werkzaamheden zit 2 jaar garantie. Daarnaast hebben de producten en apparatuur die we bij u installeren fabrieksgarantie. In beide gevallen is de garantie enkel van kracht bij juist gebruik.

Vanwege deze garanties werken we bij van Roij Installatietechniek ook enkel met eigen producten en materialen. Wij installeren bijvoorbeeld dus geen eigen gekochte cv-ketels. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat het gaat om professionele producten en kunnen wij de beste service en kwaliteit waarborgen.