Airco en warmtepomp

Van Roij Installatietechniek is uw specialist in airco’s en warmtepompen.

Meer informatie

Airco

Verkoelen in de zomer en verwarmen in de winter, met een airco in huis heb je het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Airco’s zijn niet alleen betaalbaar maar verbruiken vaak weinig energie, zijn fluisterstil en kunnen de luchtkwaliteit bevorderen. Van Roij installatietechniek is specialist op het gebied van airconditioning en heeft een ruim assortiment airco’s vaak uit voorraad leverbaar.

Prijsopgave aanvragen

Warmtepomp

Waarom een warmtepomp?
In de aarde en lucht is veel ongebruikte natuurlijke energie aanwezig. Een warmtepomp gebruikt deze gratis energie om je huis duurzaam te verwarmen. Hierdoor gebruik je veel minder of zelfs helemaal geen gas meer. Daarnaast verlaagt een warmtepomp de energiekosten en de CO2-uitstoot.

Het verschil tussen hybride en all-electric
Een hybride warmtepomp gebruik je in combinatie met een cv-ketel. Bij een all-electric warmtepomp is er geen ketel op gas meer nodig. Wel heb je hierbij ruimte nodig voor een boilervat voor warm water. Is er geen ruimte voor een boilervat? Dat kan een reden zijn om te kiezen voor een hybride warmtepomp. Ook wanneer er geen lagetemperatuur verwarming aanwezig is of wanneer de woning niet goed warm te krijgen is met alleen lagetemperatuur verwarming is een hybride warmtepomp een goed alternatief. De cv-ketel springt dan alleen bij op de momenten dat het nodig is om de woning te verwarmen, dus als het echt koud buiten is. De rest van het jaar verwarmt de hybride warmtepomp het huis.

Prijsopgave aanvragen

Garantie op de werkzaamheden

Op onze werkzaamheden zit 2 jaar garantie. Daarnaast hebben de producten en apparatuur die we bij u installeren fabrieksgarantie. In beide gevallen is de garantie enkel van kracht bij juist gebruik.

Vanwege deze garanties werken we bij van Roij Installatietechniek ook enkel met eigen producten en materialen. Wij installeren bijvoorbeeld dus geen eigen gekochte cv-ketels. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat het gaat om professionele producten en kunnen wij de beste service en kwaliteit waarborgen.