CV-Installatie

Wilt u uw cv-ketel en/of radiatoren laten vervangen, of enkel de leidingen? Bij van Roij Installatietechnieken helpen we hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor alles met betrekking tot de cv-installatie; vervangen of onderhouden.

Meer informatie

Ruimte regeling

Om nog meer geld en energie te besparen, kun je zorgen voor een goede ruimte regeling. Met het inregelen van ruimtes zorg je ervoor dat ruimtes die niet of juist wel verwarmt dienen te worden, geregeld zijn.

Prijsopgave aanvragen

Vervangen radiatoren

Toe aan nieuwe radiatoren? Wij bieden ze in verschillende maten, vormen en kleuren en kunnen deze naar wens monteren.

Prijsopgave aanvragen

Inregelen van uw cv-installatie

Het inregelen van uw cv-installatie is hartstikke belangrijk en er is veel mee te winnen. Het goed inregelen van uw cv-installatie kan zorgen voor meer comfort en een lager energieverbruik, voor vaak een relatief kleine investering.

Niet toe aan een nieuwe cv-ketel? Geen probleem. Het inregelen kan vaak ook gewoon gedaan worden bij uw huidige cv-ketel.

Prijsopgave aanvragen

Vervangen cv-ketel

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. U zult merken dat uw cv-ketel rond deze leeftijd steeds meer onderhoud nodig heeft, sneller last krijgt van storingen en meer energie verbruikt. Het kan daarom verstandig zijn om uw cv-ketel te vervangen.

Prijsopgave aanvragen

Garantie op de werkzaamheden

Op onze werkzaamheden zit 2 jaar garantie. Daarnaast hebben de producten en apparatuur die we bij u installeren fabrieksgarantie. In beide gevallen is de garantie enkel van kracht bij juist gebruik.

Vanwege deze garanties werken we bij van Roij Installatietechniek ook enkel met eigen producten en materialen. Wij installeren bijvoorbeeld dus geen eigen gekochte cv-ketels. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat het gaat om professionele producten en
kunnen wij de beste service en kwaliteit waarborgen.