Van Roij
Installatietechniek

Uw installatiebedrijf in de regio Nijmegen

Meer over van RoijPrijsopgave aanvragen

Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren, of is uw cv-ketel toe aan vervanging of onderhoud? Van Roij Installatietechniek is het installatiebedrijf in Nijmegen waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag voor een eerlijke prijs!

Met 15 jaar ervaring is van Roij Installatietechniek de partij die met u mee denkt. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden op het gebied van sanitair/loodgieterswerk, ventilatie, cv-ketel vervanging en service en onderhoud van uw cv-ketel.  Altijd voor een duidelijke, heldere en eerlijke prijs, en zonder voorrijkosten! Neem gerust contact met ons op of vraag een prijsopgave aan, dan komen we u zo snel mogelijk helpen.

Prijsopgave aanvragen
 • Wij denken met u mee
 • Rekenen geen voorrijkosten
 • Geven u altijd een eerlijke prijs

 Wat doen wij als installatiebedrijf?

Van Roij Installatietechniek is gespecialiseerd in loodgieter- en sanitaire werkzaamheden, ventilatie en cv-installaties. 

Installatiebedrijf Van Roij Installatietechniek Nijmegen

Sanitair/loodgieterswerk

Als installatiebedrijf in Nijmegen helpen wij u graag op het gebied van sanitaire en loodgieterswerkzaamheden. Voor zowel de grotere als de kleinere klussen kunt u bij van Roij Installatietechniek terecht.

Neem contact met ons op

Volledige verbouwing van uw badkamer, toilet of keuken?

Bent u van plan om uw gehele badkamer, toilet of keuken te renoveren? Van Roij Installatietechniek denkt graag met u mee. Met ons brede netwerk aan vakmensen, zoals aannemers, tegelzetters en stukadoors, helpen wij u met het uitdenken en uitwerken van de plannen. Zo weet u zeker dat u met goede partijen aan de slag gaat en dat deze op elkaar zijn afgestemd. We zorgen zo voor de beste service en kwaliteit bij uw verbouwing.

Een installatiebedrijf in Nijmegen nodig voor uw verbouwing?

Prijsopgave aanvragen
Installatiebedrijf Van Roij Installatietechniek Nijmegen

Cv-installatie

Zijn uw cv-ketel en/of radiatoren toe aan vervanging of moet er onderhoud plaatsvinden? Als installatiebedrijf kunnen wij u hierbij helpen. Op het gebied van uw cv-installatie zijn er verschillende werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden.

Vervangen van de cv-ketel

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Rond deze leeftijd zult u wellicht last kunnen krijgen van storingen en hogere verbruikskosten. Daarnaast zal de cv-ketel ook meer onderhoud nodig hebben. Het is verstandig om uw cv-ketel te laten vervangen als deze problemen ervaart. 

Vervangen van de radiatoren

Radiatoren hebben we wij bij van Roij Installatietechniek in meerdere vormen, kleuren en maten. Woont u in de regio Nijmegen, dan kunnen wij deze als installatiebedrijf gemakkelijk bij u komen installeren.

Ruimte regeling

Niet elke ruimte in huis hoeft te worden verwarmd, toch? Met een ruimte regeling is dit gemakkelijk te realiseren. Het helpt flink bij het besparen van geld en energie, en is dus goed voor uw portemonnee en het milieu.

Inregelen van uw cv-installatie

Met het juist inregelen van uw cv-installatie kunt u veel winnen. Het zorgt voor meer comfort in huis en lagere verbruikskosten, en dat voor een relatief kleine investering.

Heeft u hulp nodig bij uw cv-installatie? Wij komen met ons installatiebedrijf graag helpen, in de regio Nijmegen.

Neem contact opPrijsopgave aanvragen

Ventilatie

U wilt natuurlijk dat uw ventilatie zo lang mogelijk meegaat. Het is daarom verstandig uw ventilatie goed te onderhouden. Ervaart u problemen met u ventilatie, zoals lawaai en een slechte werking? Dan kunnen wij uw ventilatie vervangen of repareren. Een goede ventilatie is belangrijk voor een frisse en schone lucht in huis.

Installatiebedrijf Van Roij Installatietechniek Nijmegen

Uw ventilatie laten onderhouden door een installatiebedrijf?

Uw ventilatie moet goed onderhouden worden om deze optimaal te kunnen gebruiken. Het is daarom verstandig om eens in de 6 jaar uw ventilatie te reinigen. Ons installatiebedrijf doet dit door de luchtkanalen schoon te maken met borstels en een stofzuiger. Op deze manier worden de kanalen vrij gemaakt en kan de lucht goed geventileerd worden. Ook de ventilatie box en de ventielen worden meegenomen bij de reiniging. 

Meer over ventilatie

Wat zeggen onze klanten?

Eerste keer keurig op tijd verschenen, maar installateur kon niet goed bij de installatie omdat ik daar een constructie omheen gebouwd had. Dus onverrichte zaken teruggekeerd, volledig mijn schuld. Het kwam hem goed uit, want hij had die dag een extra spoedklusje. Geen extra kosten in rekening gebracht, gewoon nieuwe afspraak maken (nadat ik de constructie verwijderd had) en wederom keurig op tijd. Vriendelijk, servicegericht en goed. Foto's van voor en na de reiniging. Een absoluut vakbedrijf met ouderwets goede service.
C. H.
C. H.
07:12 19 Apr 24
Wij hebben een Hybride warmtepomp door Vincent en zijn teamLaten plaatsen. Prettige communicatie, duidelijke afspraak en een keurige installatie! Echt een heel prettige ervaring die vertrouwen geeft voor de toekomst😘
Arthur R.
Arthur R.
12:51 18 Feb 24
Een installatietechniek-bedrijf die zijn vak verstaat. Communiceert snel, goed en geeft eerlijk advies. We hebben door hen een hybride warmtepomp laten installeren. Top werk geleverd Vincent.
Juulsup
Juulsup
13:59 15 Dec 23
Zeer goed advies, Vincent komt zijn afspraken na, in het algemeen heeft hij ons zeer goed geholpen met alles, dus we zijn zeer tevreden. Echt een vakman.
Jacqueline B.
Jacqueline B.
18:29 05 Nov 23
Komt afspraken goed na, werkt heel netjes en is altijd goed gehumeurd
Anita B.
Anita B.
14:04 17 Aug 23
Vincent is een ervaren en betrouwbare installateur. Afspraken komt hij na en het werk wordt naar behoren uitgevoerd. Zeer tevreden over alle werkzaamheden die zijn uitgevoerd en zal in de toekomst zeker weer met hem in zee gaan!
arno S.
arno S.
16:17 11 Aug 23
Warmtepomp laten installeren. Vakkundige monteur! Zeer vriendelijk! Goede communicatie, reageert super snel. Heel goede service! Zeer betrouwbaar. Wij bevelen van Roij installatietechniek zeker aan iedereen aan.
Floor N.
Floor N.
16:10 20 Jul 23
Een perfecte installateur. Denkt met je mee geeft goed advies en goede service. Na de installatie wordt alles opgeruimd en neemt alle verpakkingen mee. Neemt foto's tijdens de installatie en stuurt alle documenten voor de subsidieaanvraag. Kan menig installateur een voorbeeld aan nemen.
Hans J.
Hans J.
14:05 13 Jul 23
Een vakman die goed communiceert, snel schakelt en zijn afspraken nakomt. Vincent combineert de kracht van een klein bedrijf met de professionaliteit van een middelgroot.
Peter F.
Peter F.
14:10 12 Jul 23
Vincent werkt snel en denkt enorm goed mee. Hij kijkt hoe het goed past in zijn en onze tijd. En als er iets is, kun je altijd even bellen. Dan geeft hij top advies om komt even langs om het te fixen. Daarnaast altijd een lach op het gezicht. Topper!
Mark S.
Mark S.
07:18 25 Apr 23
Vincent heeft prima werk geleverd. Snel, correct en volgens afspraak
Alf V.
Alf V.
14:54 18 Apr 23
goede vakman hij denkt met je mee voor een oplossing super vriendelijk en correct echt een aanwinst voor nijmegen kortom top gast
Tony B.
Tony B.
14:38 06 Dec 22
Vincent heeft onze CV-ketel vervangen (goede prijs, en we waren sneller dan verwacht aan de beurt), en daar zijn we erg tevreden over. Heldere en open communicatie. Hij is een eerlijke no-nonsense doorwerker, die denkt in oplossingen, want het was geen standaard klus. Veiligheid voor de klant voorop, en niks wordt afgeraffeld. Aanrader!
Tjeerd S.
Tjeerd S.
16:46 25 Aug 22
Vincent heeft bij ons een heleboel werkzaamheden verricht. Hij heeft onder andere een nieuwe cv-ketel geplaatst, nieuwe gas-, verwarmings- en waterleidingen in ons huis aangelegd, inbouwkranen in de badkamer gemonteerd, mechanische woonhuisventilatie aangelegd en radiatoren gemonteerd. Ook alle afvoeren zijn vervangen. Alle werkzaamheden die Vincent heeft verricht, verrichtte hij goed, degelijk en netjes. Slordig werk dat een andere partij had verricht herstelde Vincent voor ons. Ook werk dat een andere partij had beloofd te doen, maar uiteindelijk weigerde te doen, heeft Vincent snel en goed voor ons gedaan. Dat was heel fijn, want zo konden ook andere partijen door met hun werkzaamheden.We hebben enkele werkzaamheden zelf uitgevoerd (bijvoorbeeld het frezen van de sleuven voor de verwarmingsleidingen). Vincent gaf vooraf goed aan hoe we het moesten doen en als we tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden vragen hadden, was Vincent goed bereikbaar en ook bereidwillig om ons telefonisch te helpen. We vonden de communicatie met Vincent in zijn algemeenheid heel prettig. Hij luisterde naar onze wensen en maakte alles zoals wij het graag wilden, waarbij hij wel altijd zijn eerlijke mening en advies gaf. Dat was fijn. Vincent kwam zijn afspraken altijd na. Als hij een keer onverhoopt wat later was dan was afgesproken, liet hij dit van tevoren weten. Dit kwam overigens niet vaak voor, over het algemeen is afspraak ook afspraak. Het moge duidelijk zijn dat wij de samenwerking met Vincent als zeer prettig hebben ervaren.Dus...ben je op zoek naar een installateur die van alle markten thuis is, goed luistert, meedenkt, duidelijk communiceert, goed werk levert en met wie het ook gezellig koffie drinken is? Dan ben je bij Vincent zeker aan het juiste adres!
Geert D.
Geert D.
20:28 08 Jun 22
Vincent heeft de problemen effectief, vakkundig en snel opgelost voor mijn opa en oma! Ze zijn erg tevreden!!!
Megan K.
Megan K.
16:52 10 Apr 22
Wij hebben Vincent gevraagd onze badkamer te bouwen op een kamer waar oorspronkelijk geen badkamer zat. Vincent en zijn team hebben er iets heel moois van gemaakt. Vakkundig en betrouwbaar. Geen ondoorzichtige offertes maar duidelijk wat hij voor ons deed tegen welke prijs. Zeer betrouwbaar en transparant. Aanrader.
Joël de B.
Joël de B.
13:04 18 Oct 21
Van Roij installatietechniek heeft bij ons een complete badkamer (bad, douche, wastafel, tegelwerk, timmerwerk) aangelegd. Vincent denkt goed mee en communiceert snel en duidelijk en adviseert over de mogelijkheden. Wij zijn superblij met onze extra badkamer. Vincent bedankt!
Martijn en Angela M.
Martijn en Angela M.
07:22 20 May 21
Vincent heeft bij ons een nieuwe CV ketel geplaatst. Vincent heeft ons goed en professioneel advies gegeven vooraf over het type CV ketel. Plaatsing van de ketel ging op dezelfde professionele wijze. Wij zijn zeer tevreden en bevelen van Roij installatietechniek van harte aan.
Gijs A.
Gijs A.
08:40 05 Apr 21
Gisteren heb door mijn waterleiding geboord en vandaag was Vincent er voor een vakkundige reparatie. Ik ervaar hem als een klantvriendelijke expert en tegelijkertijd een heel prettig mens.
Alex de V.
Alex de V.
20:26 02 Feb 21
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van werken van vicent. Komt zijn afspraken na en vriendelijk. En vooral we zitten er weer warmpjes bij.
Ria S.
Ria S.
10:34 15 Nov 20
Vincent is vriendelijk en geeft een eerlijk advies. Hij heeft de installatie van mijn geiser zeer vakkundig verzorgd. En...niet onbelangrijk: mijn keuken is na de werkzaamheden keurig netjes achtergelaten.
Pieter G.
Pieter G.
15:31 08 Oct 20
Vincent heeft onze badkamer en wc geplaatst en daarvoor hadden we ons geen betere installateur kunnen wensen. Vincent denkt mee, geeft eerlijk, professioneel en gedegen advies en vond het absoluut niet erg om een stapje extra te zetten! Zo heeft hij ons ook geholpen met wat andere klusjes waar we tijdens het verbouwen tegenaan liepen en hebben we last minute nog wat andere keuzes kunnen maken qua sanitair. De 5 sterren is hij meer dan waard!
Koen D.
Koen D.
06:19 25 Sep 20
Heel professioneel ventilatie systeem verschoond en motor vernieuwd met duidelijke uitleg .Top monteur en vriendelijk in de omgang.
Sjon S.
Sjon S.
14:29 27 Aug 20
vincent is accuraat, betrouwbaar en een echte vakman!
Marije H.
Marije H.
15:44 31 Jul 20
Vincent is vriendelijk in de omgang, hij heeft ons goed geadviseerd over de aanschaf van de ketel en het aanleggen voor de vloerverwarming. Alles is vakkundig geïnstalleerd en netjes afgewerkt.
Monique O.
Monique O.
15:40 28 Jul 20
Vincent heeft bij mij aan meerdere ketels onderhoud gepleegd, tevens een ketel vervangen en een nieuw flexibele rookgasbuis aangelegd. Vincent is erg vriendelijk en prettig in omgang. Hij heeft de regelgeving helder en werkt graag zoals het hoort. Overleggen met hem is helder, plezierig en zeker niet opdringerig. Toen ik laatst een storing aan een ketel had, was hij erg flexibel en probeert hij mij vlot tot dienst te zijn. Offertes zijn ook helder. En afspraken komt hij secuur na.Kortom ik ben uiterst tevreden en zeer blij met hem zaken te kunnen doen.Richard van den Berg (vastgoed verhuurder)
Richard Van Den B.
Richard Van Den B.
15:00 18 Jun 20
Vincent heeft ons ventilatie systeem goed gereinigd. Hij werkt heel erg netjes. Toen bleek dat het systeem in de badkamer niet was aangesloten, dit ook weer in orde gemaakt. Erg tevreden !
Margriet D.
Margriet D.
07:54 28 May 20
De heer Van Roij (Van Roij Installatietechniek) heeft bij mij vandaag de WTW installatie gereinigd. Vakkundig, betrouwbaar, en zeer vriendelijk.
Marion R.
Marion R.
15:01 15 Apr 20
Vandaag WTW installatie gereinigd door Van Roij. Fijn uitleg te krijgen over waarom en hoe er gereinigd wordt. Contact met Vincent van Roij was uiterst plezierig. En professioneel dat er korting werd geboden naarmate meer bewoners van ons appartementencomplex soortgelijke reiniging lieten uitvoeren.
Jeroen T.
Jeroen T.
20:08 14 Apr 20
Ik ben zeer tevreden waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.Als ik een vraag had, dan werd het goed uitgelegd.De rommel die er was gemaakt werdt netjes opgeruimd, en de kapotte onderdelen werden weer netjes meegenomen.Ik geef daarom ook 5 sterren.
Anja S.
Anja S.
13:49 12 Jan 20
Prima uitgevoerde schoonmaakklus aan de hete lucht kanalen van de doorons verhuurde woning .Ook de huurder is zeer tevreden!
frans H.
frans H.
20:27 06 Jan 20
Een paar maanden geleden heeft van Roij een ketel bij mij geplaatst. Ik ben zeer tevreden wat hij heeft gemaakt. Hij heeft netjes werk afgeleverd en is zeer vriendelijk
Dennie Vd L.
Dennie Vd L.
19:32 18 Nov 19

Vraag gemakkelijk een offerte aan bij ons installatiebedrijf

Middels dit aanvraagformulier vraagt u gemakkelijk een offerte aan. Wij streven ernaar deze binnen een dag te beantwoorden. Bij drukte kan dit echter afwijken.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

   Garantie bij ons installatiebedrijf in Nijmegen

  Wanneer wij bij u werkzaamheden hebben verricht, zit hier 2 jaar garantie op. Mochten zich problemen voordoen in dat termijn, en is er geen sprake van verkeerd gebruik, dan komen wij dit gewoon kosteloos voor u oplossen. Ook op de producten en onderdelen die we bij u installeren zit garantie, dit is de fabrieksgarantie. Mochten deze binnen dat garantietermijn niet meer werken naar behoren en zijn deze enkel juist gebruikt, dan kunnen wij voor u aanspraak maken op deze garantie bij onze leveranciers. 

  Wij werken enkel met onze eigen producten en materialen

  Juist vanwege deze garanties werken wij bij van Roij Installatietechniek enkel met producten en materialen die wij zelf hebben besteld. Op deze manier weten wij zeker dat wij met kwalitatief goede spullen werken en alles klopt wanneer wij ermee gaan werken. Wij installeren bijvoorbeeld dus geen cv-ketels die u zelf al gekocht heeft. 

  Middels deze werkwijze en garantie kunnen wij de kwaliteit waarborgen en u verzekeren van de beste service.

  Interesse in een van onze werkzaamheden?

  Neem contact op
  Installatiebedrijf Van Roij Installatietechniek Nijmegen

  Neem contact op met installatiebedrijf van Roij Installatietechniek

  Heeft u vragen en zou u graag meer informatie willen ontvangen over ons bedrijf, de werkzaamheden en/of de mogelijkheden? Middels deze contactgegevens kunt u gemakkelijk uw vraag stellen. 

  Bel mij direct!Stuur direct een e-mail

  Openingstijden

  Maandag - vrijdag
  9:00 - 17:00
  Zaterdag
  Enkel op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Bekijk onze website rustig verder of neem direct contact met ons op of vraag een prijsopgave aan, dan komen we u zo snel mogelijk helpen.

  Prijsopgave aanvragenNeem contact op